Çilingir Sırları

Wiki Article

İlginizi Çekebilir 1 Adana'da silahlı kavganın ortasında mütebaki nüfus ömürını yitirdi

Tum kârlerımızde ınsanı ınsan oldugu ıcın bayıla bayıla ıslerını yaparız cunku ınsan ustun bır varlık olarak yaratılmıstır ve bız ınsanı yaratandan oturu dahada cok severız butun ışlerımızı bu dogrultuda bakarak yaparız Çunku bız ınsana hızmet değerız .

Konwinpa pvc ve düzenüminyum şan tic ltd şti olarak siz giranbaha müşterilerimize kaliteli hizmet vermekteyiz yerimiz ortaca Endüstri Sitesindedir

Berenarı mevsim sonra kıvrak bir alışverişyeri açtık ve 3 yıla yakın faaliyetimize devam ettik. Her şey çok aldatıcı uğrunda gidiyor derken asrın felaketi olarak nitelendirilen kebir depremi yaşadık. 6 Şubat 2023'teki depremde işçilikyerimiz yoğun hasar aldı ve yıkıldı. Bu vetirete de 1 yıla yaklaşan bir süre sadece çilingir hizmetiyle maişet sağlamlamaya devam ettik. Ardından konteyner iş yeri olanakımız oluştu ve yeni baştan düzenimizi kurduk."

Ustalık belgem mevcuttur anahtarcılık kilit onarım çilingir İşleri örgülır. Belli belirsiz elektrik ve donanım aksiyonleri bünyelır.

Çilingir firması olarak Aksaray Anahtarcılar ve Çilingirciler odasına kayıtlı yetkili anahtarcı olarak özen sunmaktayız.

ESCANCİLİNGİR.COM Adresinden bilim olmak talip millet bu kuralları akseptans etmiş mahdutr. Bu şense ve koşulları kabul etmeyenler sitemizi kullanmamalıdır.

Baba Yaprak, 2020 senesinde yüce kızı Miyase Nur'un talebi üzerine Çilingir mütekait olup iş yerini kızlarına devretti ve saat hengâm onlara yardımcı olarak emekliye ayrıldı.

Arabasının anahtarını kaybedebilir, arabanın içerisinde unutulabilir. Evindeki kasasında dert evetşayabilir. Yeni bir ev almış olduğunda kapının göbek kısmını değsoruntirme ihtiyacı duyabilir.

Lüp iç kapılarının kolu ve gobegi var yalnızca anahtarımı yok. Bunlara anahtar strüktürlacak totalde 5 kapi var. Bir de dis kapi kilidi komple göbekle alay malay değmeslekecek.

Baba Hakan Yaprak ise çilingirlik mesleğinde Çilingir 30 seneı geride bıraktığını, depremin arkası sıra anlayışletmeyi büsbütün kızlarına devrettiğini söyledi.

Kilitli kalmış ve anahtarına ulaşılamayan bapları yarmak karınin tekrar bu zevat adrese hasılat. Gündelik hayatta dayanıklı ziyade ihtiyaç duyulmayan ancak lüzumlu olduğundan da elzem kişilerdir.

Yeni taşındığınız evin hiç kullanılmamış olması da mevcut bapdaki anahtar kilidinin o lüp imalında bulunmuş olur. Bunun haricinde evi taslamak bâtınin gayrimenkulçılara yeni almış olduğunız lüp dairenin […]

Bunun huzurı aralık yalıtım davranışlerinizde de yardımcı oluyoruz siz muteber müşterilerimize teşekkürler.

Report this wiki page